dissabte, 3 de maig del 2008

Catalans a la romana

Ingredients:

Enric Sardà (un bon grapat)
Xavi Castellví (un polsim)
Guillem Muñoz (sense manies)
Martí Muñoz (374 grams)
Gala Sendra (una làmina ben fina)
Gemma Arnan (mig to)
Albert Sardà (un sostingut)
Neus Sendra (41 taquets)
Raquel Santiago (al gust, pica bastant)
Carme Sabaté (dos polsims)
Robert Bernad i Jordi Romagosa (guarniment)

Barregeu un Enric, un Xavi, un Guillem i un Martí (ben saladets) i endolciu-los amb una Gala, una Gemma i un Albert. A continuació, salseu amb una Neus i una Raquel, i condimenteu amb un pensament de Carme. Finalment, ratlleu una mica de Robert i flamegeu amb un Jordi. Emplateu amb un Lluís Capellades. Serviu-lo calent. Acompanyeu el plat amb música en directe: DO Montse Ríos, gran reserva, collita 2006.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu n'hi do quina colla... Us ho passeu bé, eh?

Lluís Capellades ha dit...

COMENTARI DEL DIRECTOR:
Catalans a la Romana va ser l'obra dels imprevistos. Quin començament! Va ser un part de nou mesos. Vàrem canviar dues vegades d'actors. Fins uns pocs mesos abans de l'estrena no vam decidir que faríem les escenes musicals (coreografia inclosa), ens vam adonar que no teniem caixa negra per al nostre escenari, en fi. Un cúmul de situacions que ens van esperonar més que no pas atemorir. El resultat va ser genial. El que vam viure la nit de l'estrena crec que ja no es repetirà mai més. Ningú no s'esperava el nivell al qual vam arribar. Pocs confiaven en això de no tenir apuntador (traspunt en diuen alguns) de cantar en directe, de que el director deixi sols als actors i marxi a control de llum... Vam suar. Em vàreu fer suar i us vaig ver suar. Ha valgut la pena, i fruit d'aquesta primera obra avui som el que som.

llenguaddicta ha dit...

Ostres, Lluís, m'has fet plorar...

Houria ha dit...

Hola,
Formo part del grup de teatre català del Casino l'Aliança del Poblenou. Estem assajant l'obra Catalans a la Romana i buscant idees per l'escenografia, vestuari etc. m'he trobat amb la vostra pàgina. Les fotos són fantàstiques. M'agradaria saber si hi ha alguna manera de poder-les copiar per ensenyar-les a la resta del grup.
Gràcies i felicitats per la vostra feina.

llenguaddicta ha dit...

Hola Houria. Gràcies per les teves paraules. Quant a les fotos, no sé com te les podries descarregar perquè nosaltres les tenim en un compte de Picasa. Però si ens dónes una adreça electrònica et puc passar alguna perquè ensenyis als teus companys.

Houria ha dit...

Hola,
Moltes gràcies, és que el problema és que allà no les podem veure per internet. La meva adreça de correu és la següent: maitedonagueda@yahoo.es
T'agrairia molt si em poguessis enviar sobretot algunes representatives de l'escenografia i el vestuari; com vau construir la balconera ja que no comptem amb molts medis i si teniu les melodies de les cançons.
Com pots veure no disposem de gaires recursos.
En tot cas, trobar el vostre blog ha sigut una plaer ja que el continuaré visitant.
No se si puc accedir a la vostra pàgina de Picassa; imagino que és privada. Igualment moltes gràcies per la rapidesa de la resposta, estic flipant! de pas estava fent un cop d'ull a altres coses que ja heu fet.
Salutacions i moltes gràcies de nou.