diumenge, 30 d’octubre de 2011

Western a la lavernenca

(English summary below)

Un cop més, l'hem tornada a fer grossa. El passat diumenge 16 d'octubre la plaça del poble es va convertir en una batalla campal amb ballarines de can-can, mariachis, indis i vaqueros, al més pur estil espagueti western. Alguns dels nostres fans incondicionals van voler participar activament en l'espectacle (i van confessar que s'ho havien passat tan bé que els nervis i la vergonya els van marxar tan bon punt van sentir que començava la primera música): Sergi, Lourdes i Sarah; Judit, Pau i Pere; Xènia i Enric; Jaume, Marçal i Èlia; Olga; Lluís Gras; Marina, les nenes de la Lidya... ¡i els burros! A tots, moltes gràcies en nom del grup per compartir amb nosaltres aquesta experiència.

A tots els assistents, aquells que sabien o intuïen a què venien, i aquells que quan les ampolles van començar a volar es van escagarrinar... moltes gràcies per la vostra fidelitat i suport: sense els vostres aplaudiments no seríem on som.

A manca d'un vídeo (que està en procés d'edició) on pugueu veure els balls i els números que vam muntar, us deixem de moment un tastet de les fotografies que alguns dels assistents van fer. Si teniu d'altres fotos, feu-les arribar sisplau als membres del grup.

¡Acció!


Performance by En Obres, the theatre group from Lavern (Catalonia), to inaugurate the bar and to celebrate the restoration of an old cinema projector used in the village more than 60 years ago. The village turned into a far west scenario, with can-can dancers, cowboys and indians. And even 2 donkeys! We haven't still edited the video, but you can enjoy few of the photos in here.