dissabte, 12 de setembre del 2009

Ja hi tornem a ser...

Estimats fans de la Companyia En Obres, hem carregat les piles després d'unes merescudes vacances. I tornem amb novetats: la primera d'elles és que la Raquel ens deixa per anar a estudiar a Londres, però ens consta que seguirà de prop els assajos de la propera obra (vaja, que no se'n podrà estar de ficar-hi cullerada, com era d'esperar). La segona novetat és que tornem a engegar el Pessebre Vivent de Lavern. Reserveu-vos el dia 20 de desembre (l'hora la concretarem més endavant). La tercera novetat és que enguany, com l'any passat, la tornarem a liar per la Castanyada. Si l'edició anterior de la casa del terror us va agradar, prepareu-vos...

Gràcies als nostres seguidors per ser fidels i pacients. Com podeu comprovar, els rumors que corren per la comarca sobre la dissolució del grup són absolutament falsos.

Ens veiem ben aviat.

4 comentaris:

En Obres ha dit...

No recordo tantes ganes de començar ni tanta energia continguda des que vam començar a treballar, ara fa quatre temporades, amb Catalans a la Romana.

Aquesta és la primera adaptació lliure que faig i he de dir que he gaudit com mai. Esperem que "No vaig a l'hora" us agradi tant com a nosaltres, i jo espero estar a l'alçada del text.

Ens veiem a l'escenari!!!
Lluís Capellades.

Penedesfera ha dit...

Hola,

Hem afegit el bloc a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre bloc cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si voleu rebre les informacions de la comunitat envieu-ne un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

Al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat

llenguaddicta ha dit...

Ens veiem a l'escenari... i tant si ens veurem, no us desempallegareu de mi tan fàcilment.

;)

Raquel

Lluís Capellades ha dit...

Ja hi tornem a ser, L'1 de maig, si tot va bé, estrenarem la propera obra de teatre: No vaig a l'hora.

Esperem que us agradi!!! ah, i per cert, estem al Facebook, i serà un plaer que formeu part de la nostra gran família.