dilluns, 13 d’abril de 2009

"Ho veig molt negre": estrena imminent


Després d'esperar pacientment el moment de tornar a morir de riure amb nosaltres, aquí teniu la recompensa: una comèdia farcida d'embolics i corredisses.

Amb una escenografia que fa caure d'esquena (gràcies a la imaginació del Lluís i a les mans de l'Enric Sendra i de tota la tropa d'ajudants), Ho veig molt negre és una peça de col·leccionista per a aquells que estimen el teatre basat en la força de l'expressió corporal. Us presentem una obra del tot impactant, completament diferent al teatre que ens heu vist fer habitualment. No esperem anar a Broadway, amb el riure dels nostres incondicionals ens sentirem més que satisfets.

Us esperem, doncs, el divendres 1 de maig, a les 10 de la nit al teatre de l'Ateneu Agrícola de Lavern. No us encanteu, que aquest any l'aforament serà molt limitat (recordeu que compartim l'espai amb el cafè). La representació del dia 9 serà també a les 22.00. La del diumenge 10 serà a les 7 de la tarda.

Recomanació: si voleu assistir a l'estrena, arribeu a la plaça bona estona abans de les 10. Però si preferiu no haver de córrer, penseu que el cap de setmana següent (dies 9 i 10) la tornarem a passar.

Important:
-L'obra és en un sol acte i dura menys d'una hora.
-El servei de bar romandrà tancat abans i durant la representació, per motius obvis.
-No és permès fumar dins la sala.
-Un cop tancades les portes no permetrem l'accés a la sala per dos motius: els primers 5 minuts de l'obra són fundamentals per seguir-ne el fil; el fet que l'accés a la sala sigui per la porta de davant de l'escenari podria distreure els actors.

Dit tot això, desitgem que gaudiu d'aquesta obra tan com ho hem fet nosaltres preparant-la.